Despre noi

Imaginează-ți ce ar putea inventa o combinație de aspecte dintre antreprenoriatul creativ și cultural. Ar fi un amestec unic de tendințe independente: arta ca valoare bazată pe conținut și imaterială; antreprenoriatul ca susținător al valorilor imateriale.

Prin această bază și responsabilitate socială a antreprenorilor, antreprenoriatul creativ și cultural îndeplinește o misiune culturală strategică și se confruntă cu riscuri la adresa creării unui echilibru între valorile manageriale și inovare.

Ghidul și platforma online a fost creată în urma consolidării capacităților din domeniul proiectului pentru tineri „You(th)for Cul/fu(ture)” și dezvoltată de partenerii ADVIT Moldova, Asociația de Tineret DRONI, Centrul pentru dezvoltare Pangeya Ultima, Centrul pentru educare a tinerilor „Fialta”, Youth Mix, CODEC vzw, Geoclube, Asociația culturală Tabala, PlanBe, Plan it Be it, Connecting Europe.

Acest ghid și platforma online este predistinată tinerilor antreprenori, facilitatori, formatori și persoanelor interesate de antreprenoriatul creativ și cultural.